Zdravíme všechny Dallyoňáky!

Nouzový stav sice stále pokračuje, ale dobrá zpráva je, že konec omezení už je snad na dohled. A s koncem omezení souvisí i začátek cvičení. 🙂

Abyste nezaháleli (věříme, že cvičíte a protahujete se 🙂 ) připravili jsme pro vás souhrn zajímavých věcí, které vás jistě budou bavit a obohatí váš TKD život. Velmistr Hwang požádal mezinárodní instruktory, zda by mohli natočit nějaká videa, podle kterých by studenti mohli cvičit. Několik z nich se zapojilo a nutno říci, že se jedná o kvalitní materiál v podání např. Milana Prokeše, vedoucího naší spřátelené školy Velešín nebo Radky Heyduškové, první české mistryně světa a vedoucí školy TKD Silla.

1) Vše začíná správnou rozcvičkou – je hodně podobná té naší.

https://new.taekwondo.cz/clanky/vyuka-rozcvicka-pred-treninkem-taekwonda-itf

2) Postoje – ukázky všech postojů, které byste měli znát a také důležité informace o nich

http://taekwondo.cz/dokument//2020-02-vyuka-postoje.pdf

Informace k akcím

Český svaz Taekwondo ITF byl již zhledem k stávající situaci nucen zrušit či odložit některé akce, kterých jsme se jako škola chtěli zúčastnit. Konkrétně se jedná o:

Pohár v Týnci (18.4.2020) – ZRUŠENO

MČR kup (15.-16.5.2020) – ODLOŽENO

Sonkal Open (30.5.2020) – ODLOŽENO

Týnec Cup (6.6.2020) – ODLOŽENO

1. kolo STM (15.6.2020) – ZRUŠENO

Věříme, že u odložených akcí se podaří najít nějaký jiný termín a my se soutěže zúčastníme.

Informace ke školnému

Pokud nechcete, nemusíte za měsíc duben platit školné. Pokud máte zřízené trvalé příkazy nebo jste již zaplatili, pak se částka využije na školné nebo jako sleva na soustředění. Vše je na individuální domluvě.

Zvažujeme jako náhradu za duben pořádání pravidelných tréninků v období letních prázdnin. Vše ale závisí na uvolnění opatření v Tloskově.

Jak to bude se školným za květen ještě dáme vědět, podle toho, kdy se uvolní státní hygienická opatření.

Informace k soustředění

Soustředění v květnu je bohužel nemožné uskutečnit, nicméně pracujeme na přesunutí na prázdniny. V tuto chvíli to závisí na vládním opatření a obsazenosti farmy Skalka, kde má soustředění probíhat.

Připravujeme pro vás

V brzké době budete mít k dispozici výukové video zaměřené na dallyon – neboť toho není nikdy dost.. 🙂

Ve videu si budete moci s Jakubem a Jardou zopakovat názvy úderových a blokovacích ploch a otužit si je. A až se sejdeme na tréninku, tak si s vámi porovnáme, kdo vydrží víc… 🙂

Moc se na vás všechny těšíme a byli bychom velice rádi, kdybyste nám zaslali vaše fotky nebo videa jak doma cvičíte! Nejlepší fotka dostane nějakou odměnu. 🙂

Zasílat ale můžete také vaše nápady na další videa, která by vás zajímala nebo dotazy z teorie atd..

Celý tým Dallyonu je vám k dispozici na telefonních a emailových kontaktech nebo FB, tak neváhejte a ptejte se, neboť správný student taekwondo má vždy dotaz.

                                                                                                 Trenérský tým Dallyon